• STRAVOVANIE

          • 26.9.2021

            Vážení rodičia! Na prihlasovanie a odhlasovanie stravy v jedálni prosíme využívať nasledovný telefonický kontakt : 0911 648 611. Pripomíname, že za prihlasovanie a odhlasovanie Vášho dieťaťa nezodpovedá škola, ale rodič. 

          • 25.9.2021

          • Zostávame naďalej opatrní!

            Vážení rodičia! Na našej škole sa prezenčné vyučovanie uskutočňuje naďalej za prísnych protipandemických opatrení, to znamená, že žiak/žiačka musí mať počas vyučovania prekryté horné dýchacie cesty rúškom. Keďže sa ale v tomto týždni už začali vyskytovať prejavy nachladnutia, žiadame rodičov, vyplniť tlačivo o bezpríznakovosti, ktoré nájdete na našej stránke. Ďakujemee za pochopenie! Zostaňme aj naďalej opatrní, aby sa naše deti mohli učiť prezenčne.

          • 23.9.2021 Súťaž

          • Vážení rodičia, aj tento rok vyhlasujeme súťaž o naj svetlonosa. 

            Súťaž bude prebiehať od 27.9. do 1.10.2021.  V tomto týždni si žiaci vymyslia, premyslia, nájdu, inšpirujú sa nejakými nápadami a vyrobia svojho svetlonosa. V posledný deň - teda v piatok donesú žiaci svojich svetlonosov do školy, kde sa uskutoční vyhodnotenie. Traja najlepší získajú pekné ceny. Všetky výrobky žiakov vystavíme v našej školskej záhrade, kde ich bude mať možnosť vidieť aj verejnosť. Svetlonosov prosíme nenosiť skôr ako v deň vyhodnotenia. 

          • FB Stránka INOVECKÉ LÍŠKY

          • 21.9. 2021 

            Vážení rodičia a priatelia školy! Dávame Vám do pozornosti Fb stránku Inovecké líšky. Na tejto stránke sa dozviete o možnosti pohybových hier, aktivít a cvičení pre deti a žiakov. Všetky inofrmácie, ako a kedy tieto herné činnosti fungujú, sa dozviete práve na tejto stránke. 

          • Krúžky pre žiakov

          • 21.9.2021 Krúžky

            Vážení rodičia! Aj v tomto školskom roku budú žiaci navštevovať krúžky od mesiaca október. Na škole budú fungovať nasledovné krúžky : Pre prvý ročník - krúžok s pani učiteľkou Drábikovou - Z každého rožku trošku, a to vo štvrtok. Tu si žiaci budú môcť rozvíjať svoju fantáziu, predstavivosť, tvorivosť, mauálne zručnosti, jemnú motoriku, prehlbovať výtvarné predstavy a kreativitu. Pre druhý ročník bude fungovať krúžok s názvom Čitateľský krúžok v utorok s pani učiteľkou Sukubovou. Žiaci si tu precvičia čítanie a zdokonalia sa v čítaní s porozumením hravou formou. Tretiaci budú mať krúžok s pani učiteľkou Országhovou s názvom Všedkovedko v utorok, ktorý žiaci už dobre poznajú. Štvrtáci budú navštevovať krúžok Príprava na testovanie T5 vo štvrtok s pani učiteľkou Matúšovou. Ide o sumárne preopakovanie hlavných predmetov, precvičovanie si úloh, osvojovanie a upevňovanie si už nadobudnutých poznatkov od prvého až po štvrtý ročník, formou testov, PL, logických úloch na myslenie a priestorovú predstavivosť. Na škole bude od októbra fungovať aj nový krúžok, a to Keramický krúžok s pani Ladou Topoli. Krúžok budú navštevovať žiaci tretieho a štvrtého ročníka. V utorok štvrtáci a v stredu tretiaci. Krúžky sa začínajú vždy, keď sa vrátime z obeda späť do školy. Naďalej zostávame opatrní, a preto nechceme miešať kolektívy žiakov na krúžkovej činnosti. Ďakujeme za pochopenie!

          • 11.9. 2021 Vyhlásenie o bezpríznakovosti - bezinfekčnosti

          • Vážení rodičia" Vzhľadom na to, že od pondelka prechádzame do inej farby, poprosíme v pondelok 13.9. 2021, aby žiaci odovzdali svojim triednym učiteľkám vyhlásenie o bezpríznakovosti . ĎAKUJEME! Naďalej zostávame opatrní a dbáme o riadnu dezinkeciu rúk a prekrytie horných dýchacích ciest. 

          • POKUSY - školská akcia

          • 8.9.2021 Vážení rodičia! Pokusy sú pre žiakov nielen zábavou, ale aj cestou k tomu, aby sa o látkach a ich pôsobení v prostredí dozvedeli čo najviac. Rozhodli sme sa preto, že v pondelok 13.9.2021 sa žiaci zúčastnia po druhej vyučovacej hodine vzdelávacieho programu ohľadne fyzikálno - chemických pokusov určených pre žiakov prvého stupňa ZŠ. Cena za program je 2 eurá za žiaka.  Vyučovanie už od pondelka bude prebiehať riadne predpísaným rozvrhom pre daný ročník, preto žiadame, aby si aj na pondelok zbalili učebnice, pz a zošity podľa rozvrhu, aj keď sa koná školská akcia. Ďakujeme!

             

          • 23.08.2021 - Začiatok školského roka

          • Vážení rodičia. Otvorenie školského roka 2021/2022 sa bude konať v ZŠ dňa 02.09.2021 v triedach jednotlivých ročníkov so svojimi triednymi učiteľmi. Prosíme rodičov prvákov, aby prišiel len jeden zákonný zástupca z dôvodu vydaných opatrení pre školy a školské zariadenia a aby ste si vyhradili dostatok času v tento prvý školský deň na vypísanie potrebných dokumentov. Ďakujeme.

          • 02.07.2021 Rozdávanie vysvedčení, ukončenie šk. roka

          • Vážení rodičia. V utorok 06.07.2021 bude v škole o 08.00hod. slávnostné ukončenie školského roka 2020/2021. Rozdávať vysvedčenia sa budú v triedach jednotlivých ročníkov. O 9.30hod. bude pre deti omša v miestnom kostole.

          • 23.06.2021

          • Vážení rodičia,

            karanténa pre všetky deti, ktoré neboli pozitívne testované trvá do 30.6. Ostatným plynie karanténa podľa individuálneho výsledku testu.

            Slávnostné ukončenie školského roka s odovzdávaním vysvedčení bude 6.7.2021 o 8:00 hodine.

            Prosíme, štvrtákov, aby si priniesli štvrtácke knihy na odovzdanie a knihy do knižnice.

            Karanténu pre 1., 2. a 3. ročník nariadil RÚVZ dňa 22.6.2021 a trvá do 30. 6. Rodičia detí, ktoré sú v karanténe, nie sú povinní byť v karanténe a môžu pokračovať vo svojej pracovnej činnosti, ale v prípade potreby majú nárok poberať pandemickú OČR.

            RÚVZ tak isto predĺžil karanténu deťom 4. ročníka do 30.6.

            Rodičia nemusia svoje deti nahlasovať na PCR testy, keďže deti do 10 rokov sa nemusia testovať.

            V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte.

          • Oznam- karanténa

          • Vážení rodičia,

            štvrtáci sú od dnešného dňa 16.06.2021 v karanténe. Karanténa trvá do 28. júna.

            28. júna už môžu ísť do školy.

            1., 2. a 3. ročník sa bude ďalej učiť v škole.

            V piatok, 18.6. o 9:00 sa budú testovať prváci, druháci, tretiaci, každý ročník vo svojej triede.

            Rodičom prvoprijímajúcich detí sa odporúča, aby išli na antigénový alebo na PCR test.

            Z kapacitných dôvodov nebude prebiehať online vyučovanie štvrtákov.

          • 23.04.2021 - Info k čestnému vyhláseniu

          • Vážení rodičia. Od pondelka 26.04.2021, už nie je potrebné posielať čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti. Bude nutné len v prípade troch po sebe idúcich dní, kedy by bolo dieťa doma. T.j. ak je dieťa doma napr. piatok, sobota, nedeľa, vtedy je nutné poslať vyhlásenie o bezinfekčnosti.

            Ostatné info ohľadom testovania, Vám pošlú mailom triedni učitelia.

          • 08.04.2021 - Informácie k zápisu

          • Aj tento školský rok bude prebiehať zápis detí do 1. ročníka len elektronicky. Informácie k zápisu dieťaťa do 1. ročníka pre školský rok 2021/2022 dostanú rodičia, ktorí vyplnia elektronickú prihlášku do 12.04.2021. Po tomto termíne je nutné si požiadať o dodatočné vyplnenie elektronickej prihlášky. 

          • 01.04.2021 - Otvorenie školy - prezenčná výučba

          • Vážení rodičia.

            Dňa 07.04.2021 začína prebiehať riadne (prezenčné) vyučovanie. ŠKD bude otvorený v ranných, aj poobedných hodinách. Na obedy budú žiaci prihlásení v stredu ráno (nie je nutné volať do kuchyne). Kto nebude chcieť chodiť na obed a do ŠKD je potrebné to napísať deťom do slovníčka. K nástupu žiakov budeme potrebovať čestné vyhlásenie, ktoré nájdete v rýchlych odkazoch našej webovej stránky. Pri vstupe je potrebné, aby žiak/žiačka odovzdal/a čestné vyhlásenie od rodiča/rodičov. Ďakujeme.

          • 26.03.2021 - Návrat do školy

          • Okres Trenčín bude podľa covid automatu aj v budúcom týždni v čiernej farbe. Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trenčíne preto ponechá v platnosti vyhlášku, ktorou zakazuje v celom okrese prezenčnú výučbu na školách.  Preto žiaci 1. stupňa sa začnú znovu vzdelávať prezenčne po veľkonočných prázdninách od stredy 7. apríla 2021. V prípade zmeny termínu nástupu Vás budeme informovať.

          • 19.03.2021 - tlačivo na 2% z daní

          • Vážení rodičia, priatelia školy. Tak ako po minulé roky, aj tento rok sa môžte rozhodnúť darovať pre našu školu 2%. Tlačivo nájdete vpravo v sekcii rýchle odkazy alebo TU. ĎAKUJEME.

          • 15.03.2021 - Zápis žiakov do 1.ročníka 2021/2022

          • Vážení rodičia budúcich prvákov!

            Zápis do 1. ročníka sa uskutoční 12. apríla.

            Je nutné, čo najskôr vyplniť elektronickú prihlášku žiaka do 1.ročníka (nájdete ju v elektronickej podobe na pravej strane tejto webstránky alebo TU).

            Ďalšie informácie k zápisu detí, budeme priebežne aktualizovať podľa epidemiologickej situácie.

            Dôležitá zmena od tohto školského roku:

            Ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosiahne školskú spôsobilosť, odporúčame obrátiť sa na riaditeľku MŠ, v ktorej kompetencii je povoliť predĺženie predprimárneho vzdelávania dieťaťa. Aj v takom prípade je však nutné zápis v základnej škole absolvovať a informovať základnú školu o skutočnosti, že dieťa bude mať predĺžené predprimárne vzdelávanie. O pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v MŠ, rozhodne riaditeľ MŠ. Riaditeľ ZŠ už rozhodnutie o odklade nevydáva!

          • 12.03.2021 - Zatvorená škola i naďalej

          • Na základe rozhodnutia Krízového štábu TN a vyhlášky vydanej riaditeľkou RÚVZ Trenčín sa prerušuje prezenčné vyučovanie v detských jasliach, materských školách, základných školách a stredných školách v okresoch Trenčín, Myjava a Nové Mesto nad Váhom na dobu NEURČITÚ!

            Z tohto dôvodu školy od 1. marca 2021 prechádzajú na dištančnú výučbu.